Het zal niemand ontgaan zijn dat er vanaf zaterdag 26 juni versoepelingen van de coronamaatregelen ingaan. Dit betekent ook dat ouders vanaf dinsdag 28 juni tijdens trainingen en wedstrijden weer welkom zijn op het terrein en langs de baan mogen staan.

Voor de ouders en bezoekers
Bezoekers zijn welkom op het terrein, maar houden 1,5 meter afstand van elkaar.
Bij het assisteren van je kind bij het aan- en uittrekken van de skeelers en beschermmaterialen houd je 1,5m afstand tot elkaar op het terrein.
In principe geldt placering (vaste zitplaats) maar indien de concrete situatie dat niet mogelijk maakt, is staan op een afgebakende plek (in acht nemen van de 1,5 meter) toegestaan. Ons verzoek is om per huishouden aan de piste bij een blauwe stijl te gaan staan en aan de 400m-baan op de aangewezen gemarkeerde plaatsen. 

Voor de sporters
Kom niet trainen of ga na huis wanneer tijdens de training klachten ontstaan zoals: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak: dit geldt voor iedereen.

Welkom
Dinsdagavond 28 juni staat de koffie klaar voor de aanwezige ouders van de trainende jeugdleden en heten wij jullie van hartelijk welkom op het terrein. Om 18:30 uur willen wij jullie (locatie: naast de kantine) kort wat vertellen over de vereniging, de sport, trainingen, wedstrijden en de rol van de ouders daarbij.

Tot dinsdag!