Zoals jullie weten hebben enkele trainers afscheid genomen van onze club en moesten we op zoek naar vervangers.
Nu hebben we voor de dinsdagavond 2 nieuwe trainsters gevonden en die willen we graag voorstellen.

We heten Regina en Nienke van harte welkom en hopen dat zij onze leden met veel plezier training gaan geven en een mooie tijd gaan krijgen bij onze club.

Regina
Mijn naam is :

Regina Wierenga woon in Hattem ben 47 jaar ben,  getrouwd met Hans en we hebben  2 mooie dochters Nienke van bijna 17 en Hilde van 15 jaar. Ik werk bij Schutte Bouw & Ontwikkeling in Zwolle en zit  op de administratie en ook als receptioniste, ik heb heel vroeger met Dries van Wijhe en Henriette Bos zelfs skeelerwedstrijden gereden.

Bij ons in  huis zijn we helemaal gek van schaatsen, skeeleren en wielrennen, dus vandaar dat Nienke en ik van onze IJsvereniging in Hattem de kans kregen om de schaatsopleiding SL2  te doen, en een jaar later de skeeleropleiding SL2 ( hier hopen we binnenkort voor te slagen).

Wij hebben in Heerde skeelerstage gelopen, en hebben daar heel veel geleerd en hopen dat straks bij jullie te kunnen laten zien.
Na hele goede gesprekken met het bestuur van de Skeelervereniging in Oldebroek hoop ik begin maart 2013 aan de slag te gaan als skeelertrainster bij jullie Vereniging.

Nienke
Mijn naam is:

Nienke Wierenga en ik ga aankomend jaar samen met mijn moeder, Regina Wierenga, skeelerles geven bij skeelerclub Oldebroek.
Ik ben 16 jaar oud en woon in Hattem met mijn moeder (Regina, 47), vader (Hans, 49) en zusje (Hilde, 15). Verder heb ik al 2 jaar een lieve vriend (Marcel, 18). Ik zit in Zwolle op school, op Thorbecke Scholengemeenschap, in 5 atheneum en ik werk al 1,5 jaar bij de Bowling Hattem.

Ik schaats al vanaf kleins af aan en schaats ook vanaf mijn 12de wedstrijden. Toen er een keer natuurijs was in Hattem zijn mijn moeder en ik daar gaan schaatsen en zagen we dat er schaatsles werd gegeven, omdat wij toen in schaatspak schaatsten heeft de lerares van dat groepje gevraagd of wij het een week van haar wilden overnemen omdat zij naar Italië moest. Dit hebben wij gedaan en omdat we dat zo leuk vonden hebben we dit langer gedaan als een week.

Toen het natuurijs weg was vroeg de IJsclub Hattem ons of we een officiële opleiding tot schaatstrainster (SL-2) wilden volgen, dit hebben we toen gedaan.
Dat was zo ontzettend leuk dat we nu ook de opleiding doen tot skeelertrainster (SL-2) en daar hopen we binnenkort voor te slagen.

Ik hoop dat jullie ook zin hebben in het komende jaar, ik heb er in ieder geval wel heel veel zin in!

Met sportieve groet;

Het bestuur